• Roland Garros Message Board

 • A Yahoo! User Jun 4, 2007 00:45 Flag

  Comentatorii Romani de la tenis

  Fratilor , ce comentati de rau pe jucatori care nu va plac?
  Stau si eu linistit duminica si ma uit la Eurosport si ce aud :Sarapova e galagioasa ,Sarapova e falsa....etc . Bu stiu cine pana mea este vocea masculina care comenteaza tenisul pe Eurosport Romania , dar este naspa.Mare noroc cu doamna care il mai scoate din bucluc , saracul de la tenis a trecut la chesti psihologice . Cautati frate altceva de munca , dechidetiu cabinet psihologic . Si lasane sa vedem meciurile in liniste. ca ne plictisesti. Esti pus acolo sa comentezi meciul nu sa te dai in spectacol ce mare psiholog esti.Ia exemplu de la baieti de la ursele de motociclism .Super comentari la Motogp , sincer dau tv la maxim cind urmaresc cursele de moto.Bafta Sarapova

  SortNewest  |  Oldest  |  Most Replied Expand all replies
  • Luminita esti de toata cacaoa. Toti sunteti de cacao.
   ajustati-va povestile la ceea ce se intampla pe teren, la ceea ce aveti de fapt de comentat in limitele audio-viusualului. Mai lasati-va parerile si opinile deoparte pentru ce mai sunt oameni care vor sa vada meciul nu doar sa va auda pe voi.

  • sincer nu mai suport comentatorii romani de tenis de la eurosport.
   Chiar daca unele informatii difuzate sunt utile, majoritatea doar perturba vizionarea meciurilor. Nu inteleg de ce in timp ce se joaca un punct trebuie sa-mi aduca la cunostinta ce au mancat jucatorii la micul dejun. Ar trebui sa-si limiteze conversatiile.

  • as vrea sa stiu si eu ce sa intamplat in meciul v.king - s.Peng.
   va multumesc anticipat

  • mpori o federer na pai ston teliko

  • la meciul federer - haas am auzit un "bagamiash ..." in soapta ... crek a uitat comentatorul sa inchida microfonul :))

  • Stau si privesc meciul la televizor. Odata aud un suierat. Ciulesc urechea, iar. Ce sa vezi: marele TOPESCU (comentator de tens???) cand nu spune ce se vede la televizor se aude cum ii suiera nasul. (joi 28.02.2009 ora 19.19)

   Penibil. Ce mai cauta la televizor? Acum toti au color si nu mai trebuie descrise paitele si rochitele. Cat despre sport e de mult pe langa. Eurosport nu are redactori sau le este rusina sa-i spuna "marelui" Topescu ajunge bunicule stai si tu pe banca si ascultati resiratia ca noi n-eam saturat.

  • Bai oameni buni,va rog frumos,nu stiu prin ce metode,dar cineva sa ii spuna comentatorului sa nu mai sufle in microfon. Efectiv ma "zgarie" pe creieri. Zici ca se sufoca, sau isi sufla nasul. La naiba,cand nu vorbeste poate sa-l inchida(microfonul) sau sa se indeparteze putin de el.
   La un moment dat devine scarbos si enervant sa iti sufle cineva in ureche.
   cu respect,
   R.T.

  • comentariile sunt destul de slabe, mai ales daca facem comparaţii cu cei de la posturile tv engleze. n-are rost sa comparam.
   mie nu-mi place, in special, comentariul femeii(parca Luminiţa se numeste), tonul pe care vorbeste e unul de doamnă sclifosită, simandicoasă, pretenţioasă... Asta in afară de subiectivitate, comentariul este in favoarea jucatorilor mari, in special Federer, Nadal, Venus Williams care sunt laudati si atunci cand nu joaca mai nimic. mingile lor intotdeauna sunt "fantastice", "formidabile", "incredibile"...
   cred ca toti comentatorii români nu au jucat tenis la viaţa lor. ar fi mai bine sa comenteze meciurile fosti jucatori de tenis !
   imi cer scuze comentatorilor daca citesc aceste randuri si i-am suparat, dar aceasta este parerea mea si am considerat daca tot am ajuns aici, sa o spun !

  • sincer,daca nu-ti convine intotdeauna exista o solutie simpla...un buton magic:"mute"
   serios vorbind,intr-un meci de 2 ore si ceva devine obositor sa tot auzi despre nush ce lovitura fabuoasa sau despre orele de antrenament sau despre nu stiu ce statistici facute de oameni cu mult prea mult timp liber.nu spun ca sunt extraordinari comentatorii,dar fac ce pot.cat despre comentariile rautacioase de care zici tu, nu cred k sunt asa de rautacioase sau facute cu rautate.de ce sa nu recunoastem k sharapova chiar tipa p teren?

   daca ti se par comantatorii de la tenis incompetenti,uita-te la ciclism.acolo psihologi.cateodata si cei de la snooker sunt enervanti:)