• Roland Garros Message Board

you are viewing a single comment's thread.

view the rest of the posts
 • Nusha N Nusha N Jan 2, 2009 21:43 Flag

  Comentatorii Romani de la tenis

  Adica sa nu ne mai uitam la meciuri daca ne enerveaza comentatorii? Bun sfat! Esti tare! Comentatorii trebuie sa fie impartiali, si nu sa si exprime punctele lo de vedere personale, care NU INTERESEAZA! In afara de Cristian Tudor Popescu, sincer nu am auzit nici un comentatori adevarat.

  SortNewest  |  Oldest  |  Most Replied Expand all replies
  • vai lasa-ma cu ctp ca inafara de unele observatii mai interesante pe care le face ma innebuneste cu "cunostintele" lui de tenis atat de avansate la nivel tehnic maxim..nu conteneste sa-si arate el valoarea lui de comentator cu nu stiu ce neologisme mai baga pe parcurs. Si apoi daca ai observat cand zice ala care mai comenteaza cu el la tenis ceva asta incepe "nu, nu-i asa, de fapt provine de la altceva", ceva de genul ca doar un ochi format isi putea da seama de ce s-a intamplat nu stiu ce out sau altceva.
   Nr. 2: cand astept si eu uralele spectatorilor dupa un superpunct sau ceva incepe asta sa urle in televizor: "PFUAI, ce puunct. BIINE!, bine-asa..vezi mai federer ca poti". Mi se face scarba si ma si enerveaza. Plus ca se mai gaseste sa mai scrie si articole despre sport. Si daca ai vazut ca numai la finale cu federer/nadal se baga la comentat. in rest pauza.
   Nr.3: E atat de neobiectiv omul asta, se vede de pe luna ca empatizeaza cu unul din jucatori, lucru care din nou ma scoate din sarite. vrei sa-ti exprimi preferintele, intra pe forum nu comenta la tv.
   In fine, that's my oppinio:)

  • Acum ma uit la stosur-schiavone si sunt uluit de comentariile pe care le face doamna vizavi de Stosur si ce o mai cocoloseste de asta sunt indignat,ei sunt pusi aolo sa comenteze meciul nu sa "ia in brate pe una sau unul dintre jucatori".Niste comentarii aberante si din cate vad( nu sunt eu profesionist)schiavone are mai mult talent si este peste storsur.Doamna comentator stai naibi linistita si rezumate la ce trebuie sa faci ca esti praf.Nu sa nu ne mai uitam la meci din pricina comentariilor dar sa le faca cum trebuie nu cum vor.Barbatul de exemplu se rezuma la meci.E atat de greu? Dar vorba aia nu de aia este 'femeie'

   • 1 Reply to silviu
   • Iar eu ma uit la Nadal-Soderling si daca n-as vedea ecranul as zice ca Soderling e singur pe teren. Comentariul este atat de partinitor incat mi se face sila. Totul este "ce pacat pentru S" chiar si cand Nadal reuseste un punct uluitor, "ce ocazie a ratat S" "S trebuie sa.." etc. Un pic de profesionalism si obiectivitate, domnilor!