• Roland Garros Message Board

you are viewing a single comment's thread.

view the rest of the posts
 • clover clover Jun 5, 2008 03:14 Flag

  Comentatorii Romani de la tenis

  sincer,daca nu-ti convine intotdeauna exista o solutie simpla...un buton magic:"mute"
  serios vorbind,intr-un meci de 2 ore si ceva devine obositor sa tot auzi despre nush ce lovitura fabuoasa sau despre orele de antrenament sau despre nu stiu ce statistici facute de oameni cu mult prea mult timp liber.nu spun ca sunt extraordinari comentatorii,dar fac ce pot.cat despre comentariile rautacioase de care zici tu, nu cred k sunt asa de rautacioase sau facute cu rautate.de ce sa nu recunoastem k sharapova chiar tipa p teren?

  daca ti se par comantatorii de la tenis incompetenti,uita-te la ciclism.acolo psihologi.cateodata si cei de la snooker sunt enervanti:)

  SortNewest  |  Oldest  |  Most Replied Expand all replies
  • Asa cum un arbitru trebuie sa fie neutru, si un comentator ar trebui sa fie. Daca unui comentator i se permite sa fie partial, sa nu uitam ca sunt platiti pentru comentarii nu pentru placerea lor...La meciul de acum se pastreaza partialitatea...deci se poate..

   • 1 Reply to Dan
   • Chiar e jenant. Aziaflai ca astia de comenteaza meciurile de tenis pot schimba anual pronuntia jucatorilor sau jucatoarelor din circuit. Foarte tare.... Lucie Safarova era pana acum 2 ani Liusi Safarova, de anul trecut a devenit Lutzie Safarova anul acesta va fi prezentata drept Lutzie Safarjova. Stalceala asta oribila apartine d-nei Luminita Pula, scuze Paul sau cum ii spune lumea anul asta. Pt ca la anul o vom striga altfel....Oare cum?

  • ai dat-o in bara .cei de la snooker,Mariu Ancuta si Daniel Bontea sunt excelenti.si sunt si jucatori de snooker,adica stiu foarte bine despre ce vorbesc.

  • Ohoo sa nu mai vorbim de astia care comenteaza meciuri de fotbal.Atata incompetenta,subiectivism si comentariu partinitor daca pot spune asa,nu am mai vazut nicaieri in lume.Sa asculti un meci din premier league sa vezi comentariu profesionist frate.

  • Adica sa nu ne mai uitam la meciuri daca ne enerveaza comentatorii? Bun sfat! Esti tare! Comentatorii trebuie sa fie impartiali, si nu sa si exprime punctele lo de vedere personale, care NU INTERESEAZA! In afara de Cristian Tudor Popescu, sincer nu am auzit nici un comentatori adevarat.

   • 2 Replies to Nusha N
   • vai lasa-ma cu ctp ca inafara de unele observatii mai interesante pe care le face ma innebuneste cu "cunostintele" lui de tenis atat de avansate la nivel tehnic maxim..nu conteneste sa-si arate el valoarea lui de comentator cu nu stiu ce neologisme mai baga pe parcurs. Si apoi daca ai observat cand zice ala care mai comenteaza cu el la tenis ceva asta incepe "nu, nu-i asa, de fapt provine de la altceva", ceva de genul ca doar un ochi format isi putea da seama de ce s-a intamplat nu stiu ce out sau altceva.
    Nr. 2: cand astept si eu uralele spectatorilor dupa un superpunct sau ceva incepe asta sa urle in televizor: "PFUAI, ce puunct. BIINE!, bine-asa..vezi mai federer ca poti". Mi se face scarba si ma si enerveaza. Plus ca se mai gaseste sa mai scrie si articole despre sport. Si daca ai vazut ca numai la finale cu federer/nadal se baga la comentat. in rest pauza.
    Nr.3: E atat de neobiectiv omul asta, se vede de pe luna ca empatizeaza cu unul din jucatori, lucru care din nou ma scoate din sarite. vrei sa-ti exprimi preferintele, intra pe forum nu comenta la tv.
    In fine, that's my oppinio:)

   • Acum ma uit la stosur-schiavone si sunt uluit de comentariile pe care le face doamna vizavi de Stosur si ce o mai cocoloseste de asta sunt indignat,ei sunt pusi aolo sa comenteze meciul nu sa "ia in brate pe una sau unul dintre jucatori".Niste comentarii aberante si din cate vad( nu sunt eu profesionist)schiavone are mai mult talent si este peste storsur.Doamna comentator stai naibi linistita si rezumate la ce trebuie sa faci ca esti praf.Nu sa nu ne mai uitam la meci din pricina comentariilor dar sa le faca cum trebuie nu cum vor.Barbatul de exemplu se rezuma la meci.E atat de greu? Dar vorba aia nu de aia este 'femeie'